BEZOEK DE MUIZENHUIS WINKEL & WERKPLAATS

Jullie zijn van harte welkom in onze Muizenhuis winkel & werkplaats midden in de Jordaan in Amsterdam. Hier staan decors tentoongesteld die speciaal gemaakt zijn voor de boeken zoals het circus, het theater, de haven en de kermis. Ook kun je hier zien hoe het Muizenhuis gemaakt wordt en vragen stellen aan de makers. Uiteraard kun je er ook boeken aanschaffen en andere Muizenhuisspulletjes.

Corona

Helaas is ook onze winkel tot nader order gesloten. Online gaan we door; vandaag besteld is morgen in huis!

Adres

Eerste Tuindwarsstraat 1-hs
1015 RT Amsterdam

Openings
tijden

Gesloten tot na de lockdown.

Contact

Mail:
info@hetmuizenhuis.nl

Telefoon:
020-2157361

WANDEL DOOR DE WINKEL MET DE 3D TOUR!

Houd je muis ingedrukt en beweeg om rond te kijken. Klik op het cirkeltje om de winkel binnen te gaan en klik met de rechtermuisknop voor fullscreen!

Google Reviews

OP DE KAART

Bereikbaarheid met de auto

Helaas zijn er bij ons in de buurt weinig parkeerplekken beschikbaar en zijn de kosten voor parkeren hoog. Mocht je dat geen probleem vinden, dan heb je de beste kans op een parkeerplek op de Westerstraat. Hier staan ook betaalautomaten om af te rekenen. Je loopt vervolgens in een minuutje naar onze winkel.

Bereikbaarheid met Openbaar Vervoer

De Muizenhuis winkel & werkplaats is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Lopen vanaf Centraal station is ook mogelijk. Dit duurt (zonder kinderen) ongeveer 20 minuten en de route loopt door de populaire winkelstraat 'Haarlemmerstraat' of langs de mooiste gracht van Amsterdam, de Brouwersgracht.
Met tram 3, 5, 13, 17 of bus 18 en 21 kom je vlakbij de winkel.  Plan je route met behulp van de routeplanner!

Groepen

Langskomen met een groep is geen enkel probleem. Ook voor groepen is de toegang gratis.  Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Zorg voor genoeg begeleiding van jonge kinderen. Een bezoekje aan het Muizenhuis duurt doorgaans ongeveer 15-20 minuten.

Kinderfeestjes
Wij bieden geen kinderfeestjes aan maar feestjes zijn wel van harte welkom om even langs te komen. Je kunt bijvoorbeeld eerst thuis een Muizenhuisboek voorlezen, daarna langskomen in de Muizenhuis winkel & werkplaats en vervolgens thuis knutselen aan een Muizenhuis of het Muizenhuis Doeboek. Op onze website kan je veel informatie en filmpjes vinden over het bouwen van een eigen Muizenhuis. Een bezoekje aan het Muizenhuis duurt doorgaans ongeveer 15-20 minuten.

Toegankelijkheid

De Muizenhuis Winkel & Werkplaats bevindt zich midden in de Jordaan in een oud pandje. De ingang heeft een klein drempeltje (5 cm) en de deurpost is ongeveer 80 cm breed. Tot nu toe is het altijd gelukt met rolstoelen. Mocht u toch twijfels hebben dan kunt u natuurlijk altijd mailen (winkel@hetmuizenhuis.nl).

Een sfeerimpressie

TOT SNEL!