Het Muizenhuis op Social Media

In heel Nederland zijn mensen zelf Muizenhuizen aan het bouwen. We zien de allermooiste, gekste, en origineelste creaties voorbijkomen! Lijkt het jou ook leuk om Het Muizenhuis voorbij te zien komen op jouw Social Media, of wil je graag laten zien wat je gemaakt hebt? Lees dan verder!

Like Het Muizenhuis op Facebook

Op Facebook publiceren we dagelijks mooie foto's, knutseltips, behind-the scenes filmpjes en acties en kortingen. Ook laten we hier regelmatig zien wat we zelf aan het bouwen zijn voor het nieuwe boek!

Word lid van de facebook-groep

Wist je dat er een speciale facebook groep is voor mensen die een Muizenhuis bouwen? Hierin worden foto's en tips gedeeld. De groep is heel actief en erg gezellig! Meld je aan.

Woensdag 17 maart: Bouw een Muizenhuis bureautje van luciferdoosjes

Benodigdheden:

- luciferdoosjes
- kralen of splitpennen
- gekleurd papier en/of verf
- Lijm en schaar

@HetMuizenhuis

Volg het Muizenhuis op Instagram! Je vindt ons op Instagram: @hetmuizenhuis

#MijnMuizenhuis

Deel je eigen foto op instagram en voeg de hashtag #MijnMuizenhuis toe.

Abonneer je op het Youtube-Kanaal!

Abonneer je op het Muizenhuis Youtube kanaal en mis nooit meer een filmpje! Op dit kanaal worden regelmatig nieuwe uitleg-video's gedeeld, maar ook luisterboeken, q&a's en behind the scenes filmpjes.

Het Muizenhuis op Spotify

Alle luisterboeken van Het Muizenhuis zijn te beluisteren op Spotify. De boeken worden voorgelezen door Dieuwertje Blok en hebben leuke geluidseffecten. Super handig voor in de auto!

Het Muizenhuis op Pinterest

Ook op pinterest vind je onze content terug! Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuwe video's

Stel ons een vraag!

×
Welcome Newcomer