Gratis Kleurplaten

Heb jij zin om lekker te kleuren? Download dan één van onze gratis kleurplaten. 

Een kerst kleurplaat

Download deze gratis kleurplaat en print hem uit op a4. Leuk voor kinderen in de aanloop naar kerst! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deze kleurplaat direct te ontvangen.

Andere kleurplaten

Mega XL Kleurplaat

12,99

Vouw de Mega Muizenhuis kleurplaat uit en kleur hem in. Helemaal uitgevouwen is deze grote xl kleurplaat ongeveer 85 cm breed en 112 cm hoog. Zo groot als een kind van ongeveer 6 jaar! Het hele Muizenhuis is levensgroot afgebeeld. Kleur de meubels, kamers en muizen in. Een leuke activiteit voor het hele gezin! Inclusief een boekje met spelletjes, knipvellen en een cursus muizen tekenen.

Store image
Doeboek
Doeboek
Doeboek
Doeboek

Doeboek

3,95

Dit doeboek is perfect voor creatieve kinderen. Het zit vol puzzels, zoekplaten, knutselprojecten en nog veel meer doe-dingen. Met stickers om te plakken, posters om op je kamer te hangen en postkaarten om te versturen. En een bouwplaat om je eigen Sam-trekpop te maken. En ook een aankleedmuis, een interview, een lekker recept en natuurlijk een nieuw verhaal met Sam en Julia.Had ik al gezegd dat er kleurplaten in dit doeboek zitten?

×
Welcome Newcomer