Kom je het Muizenhuis bezoeken? Onze winkel in Amsterdam is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00.

Kerstmis in het Muizenhuis

Ben jij ook aan het genieten van jouw kerstvakantie? Op deze pagina vind je allerlei leuke extra's om mee aan de slag te gaan tijdens je welverdiende vakantie. Fijne kerst!

Een kerstgroet van Karina

Speel het filmpje hiernaast af om de kerstgroet van Karina te horen. Vind jij het leuk om wat terug te zeggen? Vul je boodschap hieronder in! Maar let op: wij versturen geen reacties op deze berichten.

EEN KERSTVERHAALTJE

Een extra kerstverhaaltje voor het slapengaan. Klik op het plaatje om uit te vergroten!

Een kerst
kleurplaat

Download deze gratis kleurplaat en print hem uit op a4. Leuk voor kinderen in de aanloop naar kerst! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deze kleurplaat direct te ontvangen.

Een kerst
Achtergrond

Download deze leuke foto op je telefoon. Stel hem vervolgens in als achtergrond. Zo ben je gegarandeerd in de Muizenhuis-Kerstsferen, elke keer dat je je telefoon opent!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de achtergrond te downloaden:

Leuke Puzzels!

Download deze gratis puzzels en print ze uit op a4. Leuk voor tijdens de kerstvakantie! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deze puzzels direct te ontvangen.

Kerst in jouw Muizenhuis

In dit filmpje legt Lili uit hoe je jouw Muizenhuis versiert voor kerst! Het knipvel dat ze gebruikt zit bij de woonkamer en slaapkamer knipvellen. Veel knutselplezier!

Andere Leuke Knutselvideo's

Deuren en Ramen
Printable

Download deze gratis printable en print hem uit op a4. Knip de items uit langs de lijnen en vouw de doosjes langs de stippellijnen. Zo maak je in een handomdraai de allerleukste mini's voor jouw Muizenstraatje. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de printable te ontvangen!

Woensdag 17 maart: Bouw een Muizenhuis bureautje van luciferdoosjes

Benodigdheden:

- luciferdoosjes
- kralen of splitpennen
- gekleurd papier en/of verf
- Lijm en schaar

×
Welcome Newcomer