Kom je het Muizenhuis bezoeken? Onze winkel in Amsterdam is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00.

Het Muizenhuis Lespakket

Welkom op deze speciale pagina van het Muizenhuis Lespakket. Wat leuk dat jij met je klas mee gaat doen! Op deze pagina vind je alle digitale hulpmiddelen van het project. Per post hebben we je ook van alles opgestuurd, dit pakket ontvang je doorgaans binnen twee werkdagen. 

De Lessen

Hieronder vind je een overzicht van de lessen. Bij elke les hoort een presentatie, en in de presentaties vind je ook de video's. In het docentenboek wordt boven elke stap aangegeven welke slide je gebruikt.

Les 1

In deze les introduceert u het Muizenhuisproject. We beginnen deze les met een filosofisch gesprek over bewaren. Hier kunnen leerlingen de koppeling leggen tussen het bewaren van onze aarde en het bewaren van spullen. En komen ze erachter dat je naast spullen ook herinneringen kan bewaren. In het tweede deel van de les, schrijft iedere leerling een verhaal gebaseerd op een herinnering.

Ga naar les 1

Word lid van de facebook-groep

Speciaal voor docenten die meedoen aan het lespakket hebben we een Facebook groep opgericht. Zo kunnen we elkaar helpen, tips geven, en foto's delen als inspiratie. Klik hiernaast om lid te worden!

Ga naar de groep

Extra downloads

Speciaal voor docenten hebben we extra gratis downloads ter beschikking zoals kleurplaten en knipvellen. We blijven deze aanvullen dus kom regelmatig even kijken of er wat nieuws bij zit!

Ga naar de downloads

Kortingscode

Gedurende je deelname aan het lespakket ontvang jij en je leerlingen 10% korting op alle producten in de webwinkel (*boeken uitgesloten ivm de Wet op de Vaste Boekenprijs). Gebruik de code:

OPAZEEMAN2021
×
Welcome Newcomer