Speel met Sam en Julia in de App

Op je smartphone en tablet kun je de wereld van het Muizenhuis nog verder ontdekken! In deze prijswinnende app open je een deur en dan begint het avontuur..

In het Muizenhuis is iedereen welkom; klein of groot, voor iedereen is er iets te doen. De kleinsten kunnen lekker luisteren naar de verhaaltjes en de muziek, de grotere kinderen kunnen op ontdekkingsreis door het huis. Julia stept van de trap en belandt in het ziekenhuis, met Sam leer je hoe de verschillende instrumenten klinken en kun je zelfs samen viool spelen.

Speel een liedje op de viool!

Speel een liedje op de viool!

Je mag mee naar de bakker met z’n heerlijke koekjes en naar Sams optreden in het theater, en je kunt eindeloos door het huis heen dwalen en alles van dichtbij bekijken… Elke pagina heeft z’n eigen verrassingen. 

Zoek de verschillen!

Zoek de verschillen!

In 2015 won de Muizenhuis-app een Kinder Media Award. De Kinder Media Awards zijn dé vijf awards voor de beste digitale toepassingen voor kinderen. De Muizenhuis-app won in de categorie 'Gekko'; de beste app die een interactieve spin-off vormt van een kinderboek voor 0 t/m 12 jaar.

De jury over de Muizenhuis-app: "De app brengt het Muizenhuis tot leven. Achter de vele deurtjes vind je telkens een kamer met een spelletje, zoals zoek de verschillen, of een verhaal dat wordt voorgelezen en waarin kinderen kunnen participeren. " 

De Kinder Media Awards worden georganiseerd door onder andere Stichting Lezen en het CPNB. Voor meer informatie en het juryrapport, zie www.kindermediaawards.nl

Je vindt de Muizenhuis App voor €3,49 in Apple's app store en de Google Play Store (klik op het logo hieronderom er direct naartoe te gaan):

De Muizenhuis-app is ontwikkeld door Rubinstein Publishing B.V.

Compatibiliteit iOs: Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Compatibiliteit Android: 2.2 en hoger