Over Ons

Wij zijn Studio Schaapman, opgericht in 2015. We zijn een familiebedrijf en bestaan uit Karina Schaapman en haar vier kinderen, Tom, Ian, Manita en Lili. Met zijn vijven werken wij aan Muizenhuis-boeken, merchandise, toys, deze website, en onze groothandel.

Voorheen deed Karina alles helemaal zelf. Maar met het grote succes van het Muizenhuis werd het te veel werk voor één persoon. Alleen al het goedkeuren van boeken en producten bleek een dagtaak! Daarom besloten wij in 2015 een samenwerking aan te gaan. Wij werken op alle vlakken samen; van het bouwen van decors, het schrijven van teksten, het maken van filmpjes, tot het bedenken van nieuwe producten. 

We hebben midden in Amsterdam een Muizenhuis Winkel & Werkplaats waar wij dagelijks druk bezig zijn. Het staat er helemaal vol met decors en knutselmateriaal. En natuurlijk staan er een paar computers, waarop we de website maken en filmpjes in elkaar zetten.

Naast de website voor particulieren leveren wij ook aan winkels. Meld je aan bij onze groothandel om toegang te krijgen tot de online groothandel.