Nieuwe uitgave van 'Het grote feest'!!

Vanaf vandaag is dit superleuke boek weer vol op verkrijgbaar, en we mogen er drie weggeven!

'Het grote feest' is een geheel herziene uitgave, een groter formaat en met extra foto's. In 2014 werd Karina door het Amsterdams Fonds voor de Kunst gevraagd om een boek te maken ter gelegenheid van de kroning van Willem-Alexander. Het boekje werd tijdens de koningsvaart uitgereikt aan de drie prinsesjes; Amalia, Alexia en Ariane. Maar daarnaast werd het ook weggegeven aan 30.000 schoolkinderen en 1200 asielzoekerskinderen in Amsterdam. Een ontzettend leuk project!

Het verhaal staat helemaal in het teken van 'het grote feest'. In de aanloop naar het grote feest ontmoeten Sam en Julia drie lieve meisjes in de gangen van Het Muizenhuis. Met zijn vijven gaan ze op ontdekkingstocht terwijl in het Muizenhuis de voorbereidingen voor het feest in volle gang zijn. Bij de bakker worden tientallen taarten gebakken - maar dan gooien de kinderen alles omver! Gelukkig kunnen ze de bakker helpen en komen de taarten allemaal op tijd af. En dan is de grote dag aangebroken. Sam en Julia wachten vol spanning op de koninklijke optocht, en doen dan een wel heel bijzonder ontdekking!

Speciaal voor dit boek bouwde Karina een aantal bijzondere decors; zoals een grote bakkerij, een balkon, een straatje en een verborgen gang. Die maken allemaal deel uit van het avontuur in het boek. Ook de drie meisjes, de koning en de koningin zijn speciaal voor dit boek gemaakt. 

Het boekje was dit jaar helemaal uitverkocht en daarom leek het ons een goed moment om een nieuwe uitgave te maken; een groter formaat en met extra foto's. We mogen er op Facebook drie weg geven!

 

Je kan het boek natuurlijk ook gewoon kopen in onze webwinkel, of in je lokale boekhandel. We hopen dat jullie het een mooi boek vinden!