Over Ons

Wij zijn Studio Schaapman, opgericht in 2015. We zijn een familiebedrijf en bestaan uit Karina Schaapman en haar vier kinderen, Tom, Ian, Manita en Lili. Met zijn vijven werken wij aan Muizenhuis-boeken, merchandise, toys, en deze website.

Voorheen deed Karina alles helemaal zelf. Maar met het grote succes van het Muizenhuis werd het veel te veel werk voor één persoon. Alleen al het goedkeuren van boeken en producten bleek een dagtaak! Daarom besloot het gezin vorig jaar een samenwerking aan te gaan. Wij werken op alle vlakken samen; van het bouwen van decors, het schrijven van teksten, het maken van filmpjes, tot het bedenken van nieuwe producten. 

We hebben midden in Amsterdam een werkruimte waar wij dagelijks druk bezig zijn. Het staat er helemaal vol met decors en knutselmateriaal. En natuurlijk een paar computers, waarop we de website maken en filmpjes in elkaar zetten.

Wij vinden het superleuk om als gezin aan dit project te werken! Het nieuwste boek ('Het Muizenhuis - Op de kermis'), deze website en het YouTube-kanaal zijn de eerste resultaten van onze samenwerking. En er zit nog heel veel aan te komen!